RED SQUID

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 115 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Red Squid. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 11:51 The order I received was incomplete. There was no pita, unfortunately I saw it at home.
24 sep 2022 om 16:02 Lekker eten, grote portie en nog goed warm. Eerder bezorgd dan verwacht en aardige bezorger
16 sep 2022 om 20:58 Ik vond de pizza goed warm en lekker smaakvol. Het kindermenu wat mijn vriendin had viel tegen de friet was lekker warm maak we hadden meer friet in het bakje verwacht erg jammer.
12 sep 2022 om 19:49 Ik had spareribs besteld en deze waren van smaak lekker. Ben zelf niet zo'n fan van longhorn ribben en vind spareribs het lekkerste wanneer ze van het bot vallen. Maar dat is persoonlijke smaak. Rauwkost is overbodig, pita ook en frites worden zacht
11 sep 2022 om 8:33 Veel, lekker + warm en sneller geleverd dan aangegeven was.
4 sep 2022 om 23:08 Kindermenu zat wel heel weinig friet in en de frikadellen waren heel droog en korter dan normale. Pizza was oke bezorgtijd 1.10u maar ja dat komt door zondag denk ik..
29 aug 2022 om 21:17 Smaakte goed, maar helaas 75 min moeten wachten.
29 aug 2022 om 19:50 Eten was super lekker. Echt een aanrader!
28 aug 2022 om 18:49 Echt super lekker eten, meestal vind ik de pastas niet heel geweldig maar dit is echt een aanrader! 45cm pizza's zijn ook echt 45cm en heerlijk.
28 aug 2022 om 8:10 Perfect
19 aug 2022 om 23:10 Ze zijn de drank vergeten
19 aug 2022 om 8:34 Ik werdt aangevallen door de bezorger om kip dat die terug wilde.