RED SQUID

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 369 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Red Squid. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 21:04 Snel geleverd was niet heel warm en saus waren ze vergeten
16 feb 2024 om 21:52 Eten was warm maar . Kapsalon besteld Groot Maar was voor een kind van 2 Extra betaal Speciaal Geen uien ,papr.,champignon Ik bestel ercht niets meer daar
15 feb 2024 om 7:07 Op een normale vrij rustige woensdag besteld..nadat er een uur voorbij toch maar gebeld.Hij had het druk binnen 15min wordt het bezorgd...uiteindelijk pas na een halfuur dus ruim 90 min wachten.De schotel leek wel een kindermenu,friet/vlees koud
12 feb 2024 om 21:18 Duurt echt heel lang
11 feb 2024 om 21:47 Waardeloos!! Bestelling geleverd na 2 uur en 10 minuten. Wat een slape plakfriet. Niet bestellen!! Zonde van het geld/tijd/zin in iets lekkers te eten. Telefonisch niet bereikbaar. Waardeloze zaak! Van thuisbezorgd halen!
11 feb 2024 om 19:35 We hadden om 16:30 besteld. Om 17:30 stond in de app dat het eten bijna hier was. Het eten was pas om 18:30 hier. Dit betekend dat we 2 uur op het eten hebben gewacht! Het eten smaakte, maar dat was omdat we honger hadden…
28 jan 2024 om 21:53 Het eten is goed alleen werd het 45 minuten later bezorgd dan verwacht
22 jan 2024 om 7:48 Het duurde veelste lang tot mn bestelling kwam. Het eten was overigens wel lekker.
21 jan 2024 om 23:05 Pizza's besteld om 17.39 uur. Om 19.15 uur waren ze er nog niet en ben ik naar de winkel gefietst omdat men de telefoon niet opnam. Pizza's daar zelf meegekregen. Met excuses, dat wel. Ze waren niet echt warm en al wat taai, lagen al een tijdje. Bah.
21 jan 2024 om 9:51 Eten was goed en warm. Alleen bij de spare-ribs veel bot en weinig vlees.
20 jan 2024 om 20:29 Duurde te lang en eten was koud
20 jan 2024 om 19:12 Het eten kwam veel te laat en het was echt niet lekker. De kapsalon was droog en vies en de frietjes waren slap. Ik zou hier nooit meer bestellen.